Games

Στις 23/10 έρχεται το νέο Assassin's Creed

Η Ubisoft αποκάλυψε και επίσημα πλέον το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς Assassin’s Creed με τίτλο Assassin’s Creed Syndicate...

Η Ubisoft αποκάλυψε και επίσημα πλέον το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς Assassin’s Creed με τίτλο Assassin’s Creed Syndicate, το οποίο αναμένεται να διατεθεί αρχικά για Xbox One και PlayStation 4 στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το φθινόπωρο θα ακολουθήσει και η έκδοση για PC.

Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την Ubisoft Quebec σε συνεργασία με άλλα 9 studios της γαλλικής εταιρείας και αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο κατά τη περίοδο της Βιομηχανικής Επανάστασης που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το χάσμα μεταξύ φτωχών και πλουσίων επεκτείνεται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ οι κατώτερες τάξεις δίνουν πλέον μάχη για την επιβίωση σχηματίζοντας συμμορίες, θέλοντας έτσι να προσαρμοστούν στον υπόκοσμο του Λονδίνου.

Πρωταγωνιστές του Assassin’s Creed Syndicate είναι δύο αδέρφια, ο Jacob Frye, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας συμμορίας και η Evie Frye.

Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με τους πλουτοκράτες και τους Ναΐτες, σε μια προσπάθεια να απελευθερώσουν το Λονδίνο από τη φτώχεια και τη διαφθορά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα πρώτα videos του παιχνιδιού εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x