Γενικά

Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

''Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29-06-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης''

Γνωστή έγινε η ημερομηνία της διεξαγωγής των εκλογών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι η 29η Ιουνίου κάτι που γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση των πράσινων στην οποία ενημερώνει για την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΠΑΟ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποία θα είναι η εξέλιξή στο θέμα ειδικά μετά την χθεσινή πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό και ό,τι έχει σχέση με αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29-06-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Απολογισμός - Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2.Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
4.Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
5.Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 07-07-2020, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x