Στίβος

Στο εξωτερικό Μπανιώτης, Πόλακ, Πεσιρίδου, ακύρωσε μίτινγκ ο Καραλής

Ο Κώστας Μπανιώτης, η Ελένη Πόλακ και η Ελισάβετ Πεσιρίδου αγωνίζονται την Τρίτη σε ευρωπαϊκά μίτινγκ κλειστού στίβου, ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις φετινές τους επιδόσεις.

Ο Μπανιώτης θα βρεθεί στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, προκειμένου να δώσει το «παρών» σε μια από τις αγαπημένες διοργανώσεις των αλτών του ύψους. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου στο ντεμπούτο του στη σεζόν έκανε 2,27 κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει υψηλότερα.

Στην ίδια διοργάνωση, ξεχωρίζουν ακόμη οι Τζαμάλ Γουίλσον και Σιλβέστερ Μπέντναρεκ, αλλά και ο Βρετανός Γκάιλ με το καλύτερο φετινό ρεκόρ από τους 16 που θα συμμετάσχουν.

Τις εμπειρίες της συμμετοχής σε μίτινγκ του εξωτερικού θέλει η Ελένη Πόλακ και θέλει να το συνδυάσει με υψηλά άλματα στο επί κοντώ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα επιδιώξει άλματα πάνω από τα 4,60 για να πλησιάσει το ατομικό της 4,65 από τον Άγιο Κοσμά.

Η Αντζέλικα Μπένγκτσον είναι το κορυφαίο όνομα στο αγώνισμα, με φετινό 4,67.

Τον τέταρτο αγώνα της στη σεζόν θα πραγματοποιήσει στο Λοτζ η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ώστε να βρει το ρυθμό της.

Αντίθετα, τη συμμετοχή του από το συγκεκριμένο μίτινγκ απέσυρε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος τραυματίστηκε στο ζέσταμα στο μίτινγκ του Τορούν όταν έπεσε στη βαλβίδα.

Ο πρώην παγκόσμιος ρέκορντμαν εφήβων του επί κοντώ επέστρεψε τη Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί από το γιατρό του ΣΕΓΑΣ και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x