Χάντμπολ

Στο κόλπο του τελικού η Αναγέννηση

Μετά την σημερινή νίκη της επι του ΠΑΟΚ, σπάζοντας μάλιστα και το αήττητο του Δικεφάλου

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα η Αναγέννηση Άρτας καθώς επικράτησε με 27-26 και όχι μόνο «έσπασε» το αήττητο του ΠΑΟΚ, αλλά έβαλε και…φωτιά όσον αφορά την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στους τελικούς.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και όπως εξελίχθηκε ήταν ντέρμπι καθ΄όλη τη διάρκειά του. Το σκορ άλλαγε συνεχώς καθώς καμία δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο η Αναγέννηση ισοφάρισε γρήγορα. Τελικά ο Δικέφαλος πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ του 15-14.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα δεν άλλαξαν καθώς και πάλι υπήρχαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ. Τελικά οι γηπεδούχες ήταν αυτές που κατάφεραν με γκολ της Νούλα στα τελευταία δευτερόλεπτα να πάρουν τη νίκη και τους δύο σημαντικούς βαθμούς της νίκης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Άρτας όχι μόνο κατάφερε να «σπάσει» το αήττητο του ΠΑΟΚ που άλλωστε το κηνυγούσε, αλλά και να φτάσει 2 βαθμούς πίσω από την δεύτερη Ν.Ιωνία βάζοντας …φωτιά όσον αφορά την υπόθεση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στους τελικούς.

Την επόμενη αγωνιστική, η Αναγέννηση Άρτας θα υποδεχθεί τη Νέα Ιωνία και σε περίπτωση νίκης της με 3 γκολ και πάνω όχι μόνο θα την φτάσει βαθμολογικά, αλλά θα έχει και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Έτσι πήρε και μια μίνι εκδίκηση για τον χαμένο τελικό κυπέλλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ – ΠΑΟΚ 27-26

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 6-7, 9-8, 10-12, 12-12, 14-15 (ημχ.) 17-16, 18-19, 20-21, 23-23, 24-25, 27-26

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Παναγιώτης Ντάρας): Μάμαλη, Μπαλάφα 3, Σκουτέλα 2, Σκάρα 1, Νούλα 3, Μούρνου 6, Σαΐντοβα 1, Κολτούκη, Καναρά, Ανδρίτσου 4, Πέτροβιτς 3, Κουρέλη, Μέγα, Κώστα, Μάστακα 4.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 7, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Ζυγούρα 8, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Μπρούνα, Σαμολαδά 2, Αρβανίτη, Φερφόλια 1, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Μπατζαρακούδη 6, Νίκολιτς 2, Ζίντεκ.

Διαιτητές: Καραπάνος-Αβράμης, Δίλεπτα: 8-5, Πέναλτι: 2/3-4/5 Κόκκινη κάρτα: Μάστακα 52.10 (τρία δίλεπτα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x