Στίβος

Στη Σόφια Τριβυζάς κι άλλοι δύο

Στη Σόφια θα μεταβεί τις επόμενες μέρες ο Παναγιώτης Τριβυζάς για να συμμετάσχει στο μίτινγκ κλειστού στίβου της βουλγαρικής πρωτεύουσας σε 60 και 200 μέτρα.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν του κλειστού στίβου στις 16 Γενάρη στη Σόφια, ώστε να μπουν οι βάσεις για την προετοιμασία του, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν.

Ο πρωταθλητής των σπριντ θα συμμετάσχει και σε μίτινγκ στο Βελιγράδι στις 23 Ιανουαρίου. «Υπάρχει μια σκέψη και για συμμετοχή σε αγώνα στην πόλη Μιραμάς της Γαλλίας, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από τις πτήσεις, ενώ στο πρόγραμμά μου είναι και οι αγώνες που θα γίνουν στην Ελλάδα. Απώτερος στόχος της σεζόν είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού», τόνισε ο Τριβυζάς.

Στο μίτινγκ της Σόφιας θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους και δύο νεαρότεροι αθλητές, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Ο Βροντινός το 2020 έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10.51, που ήταν η δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα και η καλύτερη από έφηβο αθλητή, ενώ για το 2021 έχει ως στόχο τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε πέρυσι και ο 20χρονος Μυριανθόπουλος, ο οποίος έφτασε το ρεκόρ του στα 100 μέτρα σε 10.89.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x