Στοίχημα

Οι στοιχηματικές πρόταση της ημέρας: It’s coming home!

Οι στοιχηματικές πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr με άρωμα Ευρώπης και εμπιστοσύνη στους Άγγλους!

Μετά τον χθεσινό τρομερό ημιτελικό ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία, Αγγλία και Δανία παίρνουν την σκυτάλη στη δράση για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Euro! Το ματς θα γίνει στο Wembley, κάτι που σημαίνει ότι τα «Τρία Λιοντάρια» θα έχουν έναν έξτρα «παίκτη» στη μάχη!

Όσον αφορά τη Δανία που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, αν όχι την μεγαλύτερη, έχει καταφέρει να κάνει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να τη αγαπήσουν για το επιθετικό και όμορφο τακτικά ποδόσφαιρο που παίζει στον αγωνιστικό. Φυσικά η απουσία του Κρίστιαν Έρικσεν έχει κάνει τους Δανούς παίζουν και για αυτόν, βγάζοντας μυθική ψυχή σε κάθε ματς.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σάουθεγκεϊτ δεν αστειεύεται. Ειδικά η αποστομωτική εμφάνιση απέναντι στην Ουκρανία που έκανε τον… σάκο του μποξ, έδειξε για ακόμη μια φορά ότι οι Άγγλοι έχουν φουλάρει για παρθενικό τους τίτλο στη διοργάνωση, αλλά και την πρώτη πρόκριση σε τελικό! Βάση της εικόνας που είδαμε, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση που παίζει πάνω από το 1,75 σε πολλές στοιχηματικές.

Επίσης, μια ακόμη πρόταση για τους πιο… ρισκαδόρους που υπό συνθήκες μπορεί να πληρώσει πιο εύκολα ακόμα και από τον άσο, είναι να εκτελέσει η Αγγλία κόρνερ από όλες τις γωνίες του γηπέδου στο 3,50!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu