Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στο Τυνησία – Μάλι

Τρία είναι τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι της Παρασκευής για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο διεξάγεται στην Αίγυπτο και βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το πρώτο ματς που έχει τραβήξει την προσοχή μας ξεκινάει στις 17:30, στο χωρητικότητας 27.000 θέσεων στάδιο του Σουέζ.

Εκεί, η Τυνησία η οποία αρκέστηκε στο ισόπαλο 1-1 με την Αγκόλα στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου, θα βρει απέναντί της το Μάλι, που πραγματοποίησε ονειρική πρεμιέρα στη διοργάνωση. Επικράτησε με το εμφατικό  4-1 της Μαυριτανίας, συνδυάζοντας ουσία με θέαμα και μπήκε με το «καλημέρα» σε πλεονεκτική θέση, όσον αφορά στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Η Τυνησία γνωρίζει πως θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αφού η εμφάνισή της κόντρα στην Αγκόλα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Από την άλλη, το Μάλι, με την ψυχολογία στα ύψη, θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να κάνει σημαντικότατο βήμα πρόκρισης. Η Τυνησία είναι το φαβορί βάσει αποδόσεων και αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού φαίνεται πως χρειάζεται περισσότερο το τρίποντο της νίκης από την αντίπαλό της, αλλά το Μάλι θα της βάλει δύσκολα, διαθέτει ποιότητα επιθετικά και μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Αλλωστε, αυτό είναι κάτι που έχει καταφέρει σε 9 από τα 10 τελευταία του παιχνίδια! Επιλογή μας το g/g.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό της Νότιας Αφρικής με τη Ναμίμπια. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και αμφότερες ηττήθηκαν στα πρώτα τους παιχνίδια με το ίδιο σκορ (1-0). Η Νότια Αφρική είχε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά απείλησε ελάχιστα την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία βρήκε ένα γκολ στο 65’ και κράτησε τη νίκη, ευκολότερα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Σε παρόμοια θέση βρέθηκε και η Ναμίμπια, η οποία είχε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Μαρόκο (35% κατοχή), αμύνθηκε σωστά, μέχρι το 89’, όταν ένα αυτογκόλ του Κεϊμούινε την καταδίκασε σε ήττα.

Οι «Bafana Bafana» έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από τη σημερινή τους αντίπαλο σε όλες τις γραμμές και μένει να το αποδείξουν εντός γηπέδου. Δεδομένα, αν θέλεις να έχεις ελπίδες πρόκρισης όταν βρίσκεσαι σε όμιλο μαζί με Ακτή Ελαφαντοστού και Μαρόκο, το παιχνίδι με τη θεωρητικά πιο αδύναμη Ναμίμπια αποκτά χαρακτήρα «must win». Η Νότια Αφρική δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν από τη σημερινή της αντίπαλο (5 νίκες και 1 ισοπαλία) και παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες στο σκοράρισμα, μπορεί να πάρει τη νίκη, έστω και οριακά. Επιλογή μας ο άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu