Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Χέρι – χέρι στην τετράδα

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις, τόσο στο Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών της Ιταλίας.

Σε όλες (ή σχεδόν όλες) προκύπτουν επιλογές για ποντάρισμα…

Χιλή και Ουρουγουάη κοντράρονται στο μυθικό Μαρακανά με έπαθλο την πρώτη θέση του γκρουπ, που σημαίνει ότι αποφεύγουν την Κολομβία στον προημιτελικό της Παρασκευής.

Η μεν Χιλή έχει προκριθεί και τυπικά με έξι βαθμούς έπειτα από τις νίκες κόντρα σε Ιαπωνία και Ισημερινό. Η δε Ουρουγουάη -τυπικά- όχι ακόμα. Της αρκεί ο ένας βαθμός, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου περνά και με ήττα. Βέβαια, αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι η διοργάνωση, για τη «σελέστε» το ζητούμενο είναι να βγει πρώτη και να έχει έναν πιο βατό αντίπαλο (σε σχέση με την πανίσχυρη Κολομβία) στους 8 του Κόπα Αμέρικα.

Η Ουρουγουάη είναι ανώτερη από τη Χιλή αυτή την εποχή και θεωρούμε ότι δικαίως προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

Στο έτερο ματς, Ισημερινός – Ιαπωνία, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις και γκολ μπροστά στις δύο εστίες. Τόσο ο Ισημερινός όσο και η Ιαπωνία μετράνε μέχρι στιγμής 2/2 over, το οποίο μπορεί να ποντάρει κάποιος στο 1.80 με 1.85.

Στο EURO U21 η ισοπαλία της αναμέτρησης της Γαλλίας με τη Ρουμανία έχει πάρει την κατιούσα, καθώς βολεύει αμφότερες. Με έναν βαθμό, τόσοι οι Γάλλοι όσο και οι Ρουμάνοι, φτάνουν στους 7 και περνάνε χέρι – χέρι στην επόμενη φάση, στην τετράδα της διοργάνωσης και –επίσης πολύ σημαντικό- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που διεξάγονται του χρόνου. Το «Χ» δεν πληρώνει πάνω από 1.80, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.

Στο τελευταίο ματς η Κροατία αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Σεραβάλε (Σαν Μαρίνο). Χωρίς βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αμφότερες είναι αποκλεισμένες και απλά καλούνται να βγάλουν την υποχρέωση. Χαλαρό παιχνίδι, φρέσκα πρόσωπα στις ενδεκάδες, καμία σκοπιμότητα. Συνεπώς, σε πρώτο πλάνο έρχεται το over. Αν το συνδυάσει κάποιος με goal/goal, η απόδοση ανεβαίνει στο 1.90.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu