Στοίχημα

Θα εκπλαγείς πόσο εύκολα καταρρίπτουμε 4 μύθους στο στοίχημα

Υπάρχουν ορισμένες θεωρίες που όλοι πιστεύουν ότι δε μπορούν να τις αποφύγουν. Και όμως καταρρίπτονται εύκολα 4 μύθοι γύρω από το στοίχημα.

Η ενασχόληση με το στοίχημα είναι τόσο απλή αλλά και τόσο… περίπλοκη ορισμένες φορές. Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που συναντούν όλοι με την πάροδο του χρόνου και κάποια αναπόφευκτα δεδομένα που θα ισχύουν πάντα.

Μπες στη fonbet και άλλαξε τα δεδομένα με ασυναγώνιστες αποδόσεις!

Ωστόσο, η θεωρία από την πράξη διαφέρει και κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Στο παρακάτω κείμενο θα καταρρίψουμε 4 μύθους γύρω από το στοίχημα που κατά περίπτωση, αν γίνει η σωστή διαχείριση, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που θα έχετε.

Όλοι όσοι ασχολούνται επισταμένα με το στοίχημα, θα έχουν ακούσει ή διαβάσει ή και εφαρμόσει διάφορες στρατηγικές στο παιχνίδι τους. Υπάρχουν λοιπόν τέσσερις… μύθοι γύρω από το στοίχημα που πρέπει να λάβει ο καθένας υπόψη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες είναι... ανίκητες!


Οι στοιχηματικές εταιρίες φυσικά και έχουν το πλεονέκτημα και το να καταφέρει ένας παίκτης να το ξεπεράσει, είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει αμφιβολία επί τούτου. Αλλά μπορεί να γίνει. Ο παίκτης χρειάζεται τη σωστή προσέγγιση και πρέπει να αφιερώσει χρόνο στην προσπάθειά του. Πρέπει επίσης να έχει και τη σωστή ψυχολογία. Αν όντως δεν πιστεύει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις στοιχηματικές, πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει.

Οι χαμένοι παίζουν Στοίχημα "παρολί"


Το παρολί είναι ένας τρόπος πονταρίσματος που όλοι χρησιμοποιούν. Παρασύρονται από το σκεπτικό ότι όσο περισσότερα παιχνίδια επιλέξουν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέδρος. Δεν είναι λίγοι επίσης, εκείνοι που επιλέγουν αρκετά χαμηλές αποδόσεις, ακόμα και σε διψήφιο αριθμό πονταρισμάτων σε παρολί. Ωστόσο, είναι αποδεδειγμένο ότι τα περισσότερα ματς αυξάνουν τις πιθανότητες να χαθεί ένα δελτίο. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε κάθε μία επιλογή αναφορικά με το στοίχημα, έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που παίζει ο καθένας και τι στρατηγική εφαρμόζει. Τα παρολί μπορούν να αποδειχθούν επικερδή όταν χρησιμοποιούνται με σωστό σκεπτικό και στρατηγική.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Η "τυφλή" εμπιστοσύνη στους ειδικούς


Η ιδέα ότι θα πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά τις προβλέψεις των ειδικών είναι λάθος. Προφανώς και οι ειδικοί του στοιχήματος δεν πετυχαίνουν όλες τις προβλέψεις τους. Οι περισσότεροι προσφέρουν τη δική τους οπτική για κάθε αγώνα και κάποιες φορές είναι λάθος. Προφανώς και το να διαβάζεις τις προβλέψεις των ειδικών μπορεί να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη για έναν αγώνα και μπορεί να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες, όμως δεν θα πρέπει να ακολουθείς τυφλά τα σημεία που δίνουν.

Οι τάσεις της αγοράς και η αξία της στατιστικής


Τα στατιστικά μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμο βοήθημα στο στοίχημα. Υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων στατιστικών για κάθε ομάδα και κάθε παίκτη, μερικά εκ των οποίων μπορούν όντως να βοηθήσουν στη σωστή επιλογή των σημείων. Πολλοί βασίζουν τις επιλογές τους αποκλειστικά στα στατιστικά. Άλλοι επιλέγουν να ακολουθήσουν πιστά τις τάσεις που ανακαλύπτουν. Όμως δεν αρκούν για να γίνουν σωστές προβλέψεις. Η αξία των στατιστικών και των τάσεων είναι εμφανής, όμως το να αγνοεί κανείς άλλους τομείς των αθλημάτων μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες για νίκες.

Το σημαντικό για τους παίκτες στοιχήματος είναι να το αντιμετωπίζουν με… επαγγελματισμό. Δηλαδή, να γίνεται μελέτη πριν τις επιλογές για ποντάρισμα και όχι δελτία στα “τυφλά”. Να υπάρχει μια συγκεκριμένη στρατηγική ανά περίοδο η οποία όταν δεν είναι κερδοφόρα και αποδοτική να διαφοροποιηθεί και να υπάρχει σωστή διαχείριση κεφαλαίου, ώστε να μην τοποθετούνται χρήματα από το υστέρημα του καθενός. Έτσι, “σπάνε” όλοι οι κανόνες και καταρρίπτονται και οι… σπουδαιότεροι μύθοι γύρω από το στοίχημα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu