Πόλο

Στον Νηρέα Χαλανδρίου η «ασημένια» Ολυμπιονίκης της Αθήνας Ελληνάκη

Στο τεχνικό τιμ του Νηρέα Χαλανδρίου θα ανήκει από τη νέα αγωνιστική περίοδο η Γεωργία Ελληνάκη.

Μέλος του τεχνικού τιμ του Νηρέα Χαλανδρίου είναι από την Τετάρτη η Γεωργία Ελληνάκη. Η «ασημένια» Ολυμπιονίκης της Αθήνας με την Εθνική πόλο γυναικών ανέλαβε τα τμήματα υποδομής της ομάδας των βορείων προαστίων και, μαζί με τις συμπαίκτριες της το 2004, Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου, θα προσπαθήσουν να «ανεβάσουν» αθλήτριες στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Επίσης, ο Νηρέας ανακοίνωσε την απόκτηση της Βίρνας Νιαρχάκου από τον Εθνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Νηρέα Χαλανδρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη Γεωργία Ελληνάκη. Η Ελληνίδα προπονήτρια, συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού των Κορασίδων και "ασημένια" Ολυμπιονίκης της Αθήνας, η οποία εντάσσεται στο τεχνικό τιμ ως υπεύθυνη κάποιων εκ των τμημάτων υποδομών της γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Η Γεωργία Ελληνάκη αναμένεται να έχει άψογη συνεργασία με τις άλλες δύο Ολυμπιονίκεις της οικογένειας του Νηρέα, την επικεφαλής προπονήτρια του συλλόγου, Ευτυχία Καραγιάννη, και την, επίσης, τεχνικό Κατερίνα Οικονομοπούλου, με τις οποίες, ανανεώθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Με στόχο, φυσικά, τη συνέχεια της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Νηρέας Χαλανδρίου απέκτησε, με δύο χρόνια υποσχετική, από τον Ολυμπιακό την αθλήτρια Βίρνα Νιαρχάκου (στο πλαίσιο της μεταγραφής της Δούλη στους "ερυθρόλευκους"), η οποία αγωνιζόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Εθνικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x