Βόλεϊ

Στον πάγκο του Απολλώνιου η Κις

Νέες περιπέτειες για την Κάταλιν Κις, η οποία θα είναι η τεχνικός του Απολλώνιου στην Α2 γυναικών στη θέση του Βασίλη Αρναούτη.

Η Κάταλιν Κις θα είναι η νέα τεχνικός του Απολλώνιου Κερατσινίου για τη νέα σεζόν. Η 41χρονη Ουγγαρέζα πρώην διαγώνιος, με μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αναλαμβάνει πρώτη φορά ως πρώτη προπονήτρια γυναικείας ομάδας, έχοντας περάσει από διάφορα αναπτυξιακά πόστα στο παρελθόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια κ. Kiss Katalin! Η κ. Kiss, η οποία αποτελεί ένα "κόσμημα" των ελληνικών γηπέδων, θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας, καθώς και την επίβλεψη των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας του συλλόγου!

Ο σύλλογός μας, όπως πάντα, έτσι και στην κ. Kiss θα προσφέρει όλες τις συνθήκες και θα στηρίξει τις εισηγήσεις της, που θα χρειαστούν, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα μας όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί!

Σε μια πρώτη δήλωσή της, η ίδια ανέφερε: "Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε έναν σοβαρό σύλλογο, που έχει αποκτήσει πολύ καλό όνομα στο ελληνικό βόλεϊ και θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τις παίκτριες μας να παίζουν το καλύτερο βόλεϊ.

Θα είναι ιδιαίτερη χρόνια, λόγω του covid-19, αλλά εύχομαι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά και χωρίς προβλήματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν καινούργιες μεταγραφές και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ώστε να αναπληρωθούν οι χαμένοι μήνες της καραντίνας και η απουσία από το γήπεδο".

Ευχόμαστε στην κ. Kiss καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές κι επιτυχίες»!

Το βιογραφικό της Κις
Η Κάταλιν Κις έχει γεννηθεί στις 2/2/1979 στην Ουγγαρία. Στην Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα της το 2004-05 με τον Ηρακλή Κηφσιάς και, στη συνέχεια, πέρασε από Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό Πειραιώς, μεταγράφηκε στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στον ΓΣ Ηλιούπολης και τον Άρη.

Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2012 με την ΑΕΚ, όπου αναδείχθηκε ΜVP της Α1 και το 2014 κατέκτησε νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Επίσης, στο εξωτερικό εχει αγωνιστεί στην Ιταλία σε ομάδες της Α1 και Α2, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας για δέκα χρόνια.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 14 ομάδες σε εξωτερικό και Ελλάδα. Έχει ύψος 1.84 και η θέση της ήταν διαγώνιος.

Τίτλοι:
4 Πρωταθλήματα Ουγγαρίας: 1999, 2000, 2001, 2003
4 Κύπελλα Ουγγαρίας: 1999, 2000, 2001, 2003
2 Πρωταθλήματα Ελλάδος: 2012, 2014
1 Σούπερ Καπ Ελλάδος: 2012
1 Κύπελλο Ελλάδος: 2014

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x