Κινηματογράφος

Συγκλονιστικό βίντεο: Όταν ο Black Panther μιλούσε για τα παιδιά με καρκίνο

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν μίλησε για τον καρκίνο όσο εκείνος έδινε τη δική του μάχη.

Ο θάνατος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν από καρκίνο συγκλονίζει τον κόσμο. Ο 43χρονος ηθοποιός έδινε μακριά από τα φώτα τη δική του μάχη, χωρίς κανένας να γνωρίζει την κατάστασή του πέρα από την οικογένειά του.

Ένα βίντεο που ήρθε στην επιφάνεια παρουσιάζει τον «Black Panther», στο πλαίσιο της περιοδείας για το promotion της ταινίας, να μιλά για τα γράμματα που είχε λάβει από κάποια παιδιά που πάλευαν με τον καρκίνο και καρτερούσαν να προλάβουν την κυκλοφορία της ταινίας. Την περίοδο εκείνη ο Μπόουζμαν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασής του (είχε διαγνωστεί το 2016) και «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στα παιδιά που δεν έζησαν να δουν την ταινία του. Ίσως επειδή γνώριζε πως και ο ίδιος δεν είχε πολλά χρόνια ζωής μπροστά του.

«Στη διάρκεια των γυρισμάτων μιλούσα με κάποια παιδιά που είχαν καρκίνο σε τελικό στάδιο. Μου έλεγαν πως προσπαθούσαν να κρατηθούν ζωντανά για να προλάβουν την ταινία. Βλέποντας την απήχηση που είχε η ταινία κατάλαβα πως περίμεναν κάτι σπουδαίο, σαν να περιμένεις τα Χριστούγεννα, τα γενέθλιά σου, ένα δώρο. Όταν έμαθα ότι αυτά τα παιδιά…», είπε προτού σταματήσει λόγω συναισθηματικής φόρτισης την ομιλία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x