Μουσική

Συγκλονιστικό video clip του Παύλου Παυλίδη για τον Ζακ!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με τίτλο «Ένα αλλιώτικο παιδάκι».

Ένα τραγούδι με στίχους που «καίνε» δημιούργησε ο Παύλος Παυλίδης, εμπνευσμένος από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Το νέο τραγούδι, που αναμένεται να κάνει αίσθηση, κυκλοφόρησε με ένα εξίσου καθηλωτικό βίντεο κλιπ, που υπογράφει σκηνοθετικά η Μαρίνα Δανέζη.

Δείτε το βίντεο:


Με την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Παύλος Παυλίδης σχολίασε σχετικά: «Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ζακ μου τηλεφώνησαν οι φίλοι του και με ρώτησαν αν θέλω να πω κάτι για το περιστατικό. Τους είπα ότι γράφω ένα τραγούδι που μιλάει γι’ αυτό και ότι προτιμώ να εκφράσω έτσι τη λύπη μου και να πω την άποψη μου, και ότι αυτό μου φαίνεται πιο ουσιαστικό και χρήσιμο. Τους είπα επίσης ότι θέλω να τους συναντήσω και να μάθω από κοντά λεπτομέρειες για να έχω καλύτερη εικόνα. Κουβεντιάζοντας μαζί τους γεννήθηκε και η ιδέα αυτού του βιντεοκλιπ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν μοναδική εμπειρία για μένα. Ελπίζω να πιάσει τόπο».

Από τη μεριά της, η δημιουργός του βίντεο κλιπ, σχολίασε: «Όταν ο Παύλος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε προκειμένου να δώσουμε «εικόνα» στο τραγούδι του, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα. Καταφέραμε να παρασύρουμε δεκάδες παλιούς και νέους φίλους στην περιπέτεια. Άφοβα, με ενθουσιασμό και αγάπη. Η επιθυμία μας είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από όλη αυτήν την ομάδα να αποτελέσει μια υπενθύμιση, ένα νεOναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ, να απαιτήσουμε σεβασμό, ορατότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη. Καλή θέαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x