Χάντμπολ

Συνάντηση Αυγενάκη-ΟΧΕ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, και τον Γενικό Γραμματέα της ελληνικής ομοσπονδίας, Κώστα Σταματιάδη.

Η συνάντηση αφορούσε κατά βάση τους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες χάντμπολ που θα διεξαχθούν το διάστημα 17-22 Φεβρουαρίου σε ΟΑΚΑ και Κορυδαλλό με τη συμμετοχή 14 εθνικών ομάδων.

Συζητήθηκε το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του Υφυπουργού με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Μουσταφά Χασάν, και τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Ραντόισιτς, οι οποίοι είχαν προσκληθεί από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη και θα βρίσκονται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Στην ατζέντα ήταν ακόμα η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας του αθλήματος, η οποία μεταφέρθηκε από τη Ρώμη στην Αθήνα και τα γραφεία που θα στεγαστεί, πιθανότατα στο ΣΕΦ, όπως και ένας χώρος για προπονητήριο που έχει ζητήσει η ΟΧΕ για να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια της διοργάνωσης και, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021.

Τέλος, η ΟΧΕ ζήτησε τη συνδρομή της Πολιτείας, ώστε ο τελικός του Κυπέλλου ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης Άργους να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x