Games

Συνέντευξη με τους δημιουργούς του ελληνικού vcideo game Empyrean Rule

Το Empyrean Rule: Rise of the Ancients, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έχει αναρτηθεί ήδη online στην πλατφόρμα του Kickstarter και ζητά τον οβολό σας.

Η διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί σε μεγάλο μέρος, με την ομάδα ανάπτυξης να βρίσκεται αρκετά πίσω ως προς την επίτευξη του αρχικού στόχου των $40.000 - την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν συγκεντρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7.201 δολαρίων, αν και τις τελευταίες ημέρες έχει μείνει στάσιμο το κοντέρ... Επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι το Empyrean Rule αποτελεί μια από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες που αναπτύσσονται επί ελληνικού εδάφους, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μιλήσουμε με τους δημιουργούς ώστε να μας διαφωτίσουν σχετικά με τα features του παιχνιδιού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Για όσους δεν έχουν πληροφορηθεί το τι ακριβώς είναι το Empyrean Rule, σας ενημερώνουμε ότι είναι ένα online tactical strategy με sandbox design που διαδραματίζεται σε fantasy κόσμο, με το gameplay να διαμοιράζεται σε δύο βασικούς άξονες: αναλαμβάνετε πρώτιστα την διαχείριση της επικράτειας σας με την εξασφάλιση οικονομικών συμφωνιών και την οχύρωση της με κάστρα κ.τ.λ. αλλά παράλληλα τρέχουν και οι ευρείας κλίμακας μάχες που θα σας θυμίσουν υπερβολικά την σειρά Total War. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter.

Ε: Πείτε μας λίγα λόγια για το πότε και πως ξεκίνησε το γκρουπ και πότε ξεκίνησε η ανάπτυξη του Empyrean Rule.
Α: Ξεκινήσαμε το 2012 σαν ομάδα υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Battle Conquest, ενός online 2D MMORTS χτισμένο σε flash, προοριζόμενο τότε για διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες. Καθόλη τη σχεδόν τρίχρονη πορεία του, ανακαλύπταμε συνεχώς νέα features και προσθέταμε content συμβουλευόμενοι και καθοδηγούμενοι σε μεγάλο ποσοστό από το community του Battle Conquest. Υπήρχε γενικά μεγάλη ανταπόκριση και δεν αργήσαμε να ονειρευτούμε το παιχνίδι μας να αγγίζει και την τρίτη διάσταση. Έτσι άρχισε σιγά σιγά να καλλιεργείται η ιδέα του Empyrean Rule και ξεκινήσαμε δειλά να του αφιερώνουμε όλο και περισσότερο χρόνο, μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x