Πόλο

Συνεχίζεται η «αυτοκρατορία» του Ολυμπιακού!

Ξανά πρωταθλητής στο γυναικείο πόλο ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν στον Λαιμό τη Βουλιαγμένη 11-9 στον δεύτερο τελικό της Α1 και με 2-0 νίκες κατέκτησαν τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο τους.

Το γυναικείο πόλο παρέμεινε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν σχετικά άνετα τη Βουλιαγμένη 11-9 στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και με 2-0 νίκες, μετά από αυτήν της Κυριακής στο «Πέτρος Καπαγέροφ», κατέκτησαν τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος και 11ο συνολικά, ισοφαρίζοντας τις αντιπάλους τους.



Οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη έφτασαν στο +4 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω στη συνέχεια.

Η Βουλιαγμένη μπήκε στο ματς αμυντικά και, έτσι, προηγήθηκε 3-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός πήρε μπρος και με 5-0 σερί έφτασε στο 3-7 και το δεύτερο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 4-7.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μείωσε σε 7-9 με δύο γκολ της Ξενάκη στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Η Ελευθεριάδου έκανε το 7-10, όμως η Γιαννοπούλου μείωσε σε 9-10 στο 32’. Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έκανε το 9-11 και στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι.


Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Καϊάφα, Μουστακαρία, Λαβί

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη, Κρίστμας 1, Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x