Η πιθανότητα νέας αναβολής του πρωταθλήματος της Volley League λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα εναλλακτικά σενάρια σύντμησης της αγωνιστικής σεζόν αλλά και οι επιπτώσεις πιθανής ματαίωσης, θα είναι μεταξύ άλλων τα θέματα που θα συζητηθούν στην τηλεδιάσκεψη, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (23/3) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΣΑΠ:

Τηλεδιάσκεψη προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Volley League μετά και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με τις προφυλάξεις και τα μέτρα ασφαλείας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού.

Θα συζητηθούν οι περιπτώσεις της νέας αναβολής του πρωταθλήματος, εναλλακτικά σενάρια σύντμησης της αγωνιστικής σεζόν αλλά και οι επιπτώσεις πιθανής ματαίωσης.

Επίσης με πρωτοβουλία του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατώρου ξεκίνησαν επαφές με τις διοικήσεις των λιγκών του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων και δημιουργίας κοινής γραμμής αντιμετώπισης του προβλήματος σε συνεργασία πάντα με την αθλητική ηγεσία. Επίσης η ΕΣΑΠ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τις ευρωπαϊκές λίγκες του βόλεϊ για το ενδεχόμενο παράτασης της αγωνιστικής περιόδου μέχρι 15 Ιουνίου 2020.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube