Αγγλία

Τα «θέλω» του Μουρίνιο

Τρεις απαιτήσεις του Μουρίνιο για να αποδεχθεί να επιστρέψει στον πάγκο της Τσέλσι φέρνει στη δημοσιότητα ο βρετανικός Τύπος.

Το ενδεχόμενο ο Ζοζέ Μουρίνιο να κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι απασχολεί τον βρετανικό Τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σήμερα η Mirror υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τις βασικές απαιτήσεις του έτσι ώστε να δεχθεί να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία των «μπλε»

Όπως υποστηρίζει ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ετήσιες αποδοχές του θα πρέπει να ανέρχονται τουλάχιστον στα 12 εκατομμύρια λίρες για να αποδεχθεί.

Το δεύτερο «θέλω» του Μουρίνιο αφορά τον Φρανκ Λάμπαρντ! Ο Πορτογάλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον αρχηγό των «μπλε» κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του και εφόσον επιστρέψει στο Λονδίνο θέλει ο Λάμπαρντ να είναι παρών… Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να διαφοροποιηθεί πλήρως η κατάσταση που επικρατεί –αυτή την στιγμή- με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει!

Τέλος, ο Μουρίνιο θέλει να συμμετέχει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να πει το «ναι» στον Αμπράμοβιτς θα πρέπει να είναι η Τσέλσι να τερματίσει στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας σε μια θέση που θα της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x