Το ενδεχόμενο ο Ζοζέ Μουρίνιο να κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι απασχολεί τον βρετανικό Τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σήμερα η Mirror υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τις βασικές απαιτήσεις του έτσι ώστε να δεχθεί να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία των «μπλε»

Όπως υποστηρίζει ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ετήσιες αποδοχές του θα πρέπει να ανέρχονται τουλάχιστον στα 12 εκατομμύρια λίρες για να αποδεχθεί.

Το δεύτερο «θέλω» του Μουρίνιο αφορά τον Φρανκ Λάμπαρντ! Ο Πορτογάλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον αρχηγό των «μπλε» κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του και εφόσον επιστρέψει στο Λονδίνο θέλει ο Λάμπαρντ να είναι παρών… Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να διαφοροποιηθεί πλήρως η κατάσταση που επικρατεί –αυτή την στιγμή- με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει!

Τέλος, ο Μουρίνιο θέλει να συμμετέχει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να πει το «ναι» στον Αμπράμοβιτς θα πρέπει να είναι η Τσέλσι να τερματίσει στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας σε μια θέση που θα της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.