Βόλεϊ

Τακουρίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Δείξαμε ψυχικά αποθέματα»

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό απέδωσε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών ο Γιάννης Τακουρίδης.

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε τα συναισθήματά της η ομάδα του ΠΑΟΚ στα κρίσιμα σημεία του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό απέδωσε τη μεγάλη νίκη ο Γιάννης Τακουρίδης.

«Ήταν ένα ματς νοκ -άουτ και μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, υπήρχε ένταση και από τις δυο πλευρές και φάνηκε αυτό από τη διακύμανση του σκορ. Δείξαμε όμως ψυχικά αποθέματα στο τέλος και καταφέραμε να νικήσουμε», ανέφερε ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ερωτώμενος για τον τελικό της διοργάνωσης, ο Τακουρίδης απέφυγε τα μεγάλα λόγια, σημειώνοντας: «Θα είναι ένα ματς με μεγάλη πίεση. Θα ξεκουραστούμε, θα δούμε ποιος θα περάσει από το άλλο ζευγάρι και έπειτα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τον τίτλο».

Όσο για το αν η σημερινή νίκη δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα αντίστοιχου επιπέδου με τον Ολυμπιακό, τόνισε:

«Ακόμα και στην ήττα που κάναμε στου Ρέντη ήμασταν κοντά μέχρι το τέλος. Δεν νομίζω ότι έχουμε να δείξουμε κάτι. Μετά το Κύπελλο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x