Γενικά

Τέταρτη η Νίκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι ΑΜΕΑ στην Αυστρία

Την τέταρτη θέση κατέκτησε στον αγώνα γιγαντιαίου σλάλομ ΑΜΕΑ της Τετάρτης η Ευαγγελία Νίκου.

Στον πρώτο γύρο κατέβηκε με χρόνο 1.05:46, ενώ στον δεύτερο γύρο με χρόνο 58.27. Πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα τερμάτισαν οι Αυστριακές Βερόνικα Άιγκνερ και Ελίνα Στάρι, ενώ τρίτη η Γερμανίδα Λουΐζα Γκρούμπε.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Κύπελλο αλπικού σκι που διεξάγεται 3-5 Δεκεμβρίου στο Κάουνερταλ της Αυστρίας, μαζί με τον συνοδό αθλητή και προπονητή της Δημήτριο, Προφέντζα.

Όπως δήλωσε η αθλήτρια: «Ο αγώνας σήμερα ήταν λίγο εξαντλητικός. Ήταν να ξεκινήσουμε στις 20:00 αναγνώριση της πρώτης διαδρομής, αλλά τελικά ξεκινήσαμε στις 23:00, λόγω του καιρού. Η διαδρομή ήταν όμορφη και ευχάριστη. Με βόλεψε που την κάναμε δύο γύρους για να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να αγωνιστούμε τις επόμενες δύο μέρες».

Η Γρεβενιώτισα αθλήτρια που αγωνίζεται στην κατηγορία B3, αθλητριών με προβλήματα όρασης, διεκδικεί την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αυστρία και θα αγωνιστεί τόσο στο Παγκόσμιο, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο WPAS τουKaunertal που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x