Stoiximan Super League

«Θα έπρεπε να είχαμε ‘καθαρίσει’ νωρίτερα»

Νωρίτερα θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα και να μη φτάσει να δυσκολευτεί στο τέλος, όπως επισήμανε ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως ήταν πολύ μεγάλη η νίκη κόντρα στους Κρητικούς και πως ο Σάκης Τσιώλης έδωσε στην ανάπαυλα κάποιες οδηγίες που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας. Στάθηκε στο πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σκόραρε με κεφαλιές κόντρα σε ψηλότερους παίκτες και περιμένει βελτίωση στη διάρκεια της διακοπής.

Αναλυτικά: «Ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαστε χαρούμενοι. Δεν θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το κάναμε και να "υποφέρουμε" τα τελευταία λεπτά, αλλά θα έπρεπε να το "καθαρίσουμε" νωρίτερα.

Ο προπονητής μας είπε κάποια σημαντικά πράγματα στο ημίχρονο και άλλαξε κάποια συστήματα, αλλά δεν ήταν αλλαγές εξαιτίας του ότι δεν παίζαμε καλά. Και οι ίδιοι συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε.

Είναι αλήθεια ότι σκοράραμε με κεφαλιές και ήταν λίγο παράδοξο απέναντι σε μια πιο ψηλή ομάδα από εμάς. Όσον αφορά το γκολ, η σέντρα του Λίλα ήταν πολύ καλή και στο δεύτερο γκολ, όταν γίνεται μια δυνατή σέντρα, είναι δύσκολη για τους αμυντικούς να διώξουν.

Στη δική μας περιοχή, οι επιθετικοί του ΟΦΗ μας δυσκόλεψαν πολύ και, κατά κάποιο τρόπο, ήταν και ο μόνος τρόπος για τον ΟΦΗ να μας προκαλέσει προβλήματα.

Δύο λεπτά νωρίτερα είχα χάσει μια ίδια ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο και από το ίδιο σχεδόν σημείο. Σκοράροντας στη δεύτερη φάση, έβγαλα από μέσα μου όλη την ένταση. Εκ των υστέρων, βέβαια, ήταν λάθος να πανηγυρίσω τόσο έντονα, γιατί δέχτηκα την τέταρτη κίτρινη και θα χάσω ένα ματς στο μέλλον.

Αυτές οι δύο εβδομάδες θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες, αλλά και για μας θα είναι ασφαλώς σημαντικές. Ο νέος προπονητής θα έχει τον χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία και τις ιδέες του, οπότε θα είναι σαν μια μίνι προετοιμασία για μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x