Κώστας Νικολακόπουλος

Θα τον φάει η μαρμάγκα;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ψάχνει μέσω του sport-fm.gr να δει τι κάνει ο Μπόατενγκ, με αφορμή μία συνέντευξη του Μίτσελ!

• Θυμάστε τον Ντέρεκ Μπόατενγκ; Πώς να τον ξεχάσετε, ε;

• Τον θυμήθηκα κι εγώ λόγω της χθεσινής συνέντευξης του Μίτσελ στο ισπανικό ραδιόφωνο, επειδή ο προπονητής του Ολυμπιακού τον μνημόνευσε.

• Έριξα μία ματιά λοιπόν για να δω τι κάνει τώρα ο Γκανέζος στη Φούλαμ, την οποία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του, αφήνοντας κάποια στιγμή προς το τέλος της άνοιξης στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό και φυσικά τον Μίτσελ, τον οποίο είχε προπονητή στη Χετάφε, κάνοντας μάλιστα μαζί του τις δύο καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

• Λονδίνο λοιπόν ήθελε ο 30χρονος (χωρίς τα καλοκαίρια, που έλεγε τότε κι ο Ιμπαγάσα στο Ρέντη, αστειευόμενος-και καλά…) Αφρικάνος άσος. Πάντως, το ξεκίνημά του στη Φούλαμ μόνο ιδανικό δεν μοιάζει. Μάλλον τον έχει φάει η μαρμάγκα!

• Ενώ ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, στα μέσα Αυγούστου, έγινε αλλαγή από τα μισά του β΄ ημιχρόνου από τον προπονητή του, τον Ολλανδό Γιόλ κι έκτοτε επανήλθε στην ενδεκάδα μόλις στην τελευταία αγωνιστική, μπαίνοντας αλλαγή για μισή ώρα τις προάλλες με την Στόουκ.

• Προσέξτε, εγώ δεν αμφισβητώ την αξία του Μπόατενγκ. Τον θεωρώ πολύ καλό και πολυσύνθετο μέσο -παρμεπιπτόντως και το Σάββατο που έπαιξε λίγο ήταν καλός. Κι ούτε μπορώ να ξέρω αν θα κάνει καριέρα στη Φούλαμ.

• Ωστόσο, για να μην μπορεί να στεριώσει εύκολα σε τόσες ομάδες, να πλακωθεί με την Ντίπρο της Ουκρανίας πέρσι, να την φέρει στον Ολυμπιακό και τώρα για να μην τον είχε βάλει επί πέντε αγωνιστικές ούτε λεπτό στη Φούλαμ, ο προπονητής που τον επέλεξε και τον πήρε, πάει να πει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτό το παιδί.

• Και μιλάμε για μία Φούλαμ που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στην οποία ο Καραγκούνης, στα 36 προς 37 του, έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x