Βόλεϊ

Θέλουν πρόκριση…

Την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ της Volley League, 30-31 Ιανουαρίου, θα διεκδικήσουν το Σάββατο στις 17:00 στου Ρέντη Ολυμπιακός και Παναχαϊκή.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο «Δημήτρης Τόφαλος» και ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 για τον όμιλο της διοργάνωσης. Ετσι, αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα δρας. Όποια ομάδα νικήσει το Σάββατο, θα ακολουθήσει το διοργανωτή Φοίνικα στο φάιναλ-4.

Για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας στη σεζόν. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος τόνισε πως: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Τα αποτελέσματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα δεν έχουν καμία σημασία για εμάς και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπως αρμόζει σε ένα ‘νοκ άουτ’ παιχνίδι.

Είμαστε αρκετά έτοιμοι στην παρούσα φάση, ωστόσο κάθε μέρα βελτιώνουμε μικρά πράγματα μέσα στις προπονήσεις, αφού συνεχώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Το Σάββατο αναμένεται στην Ελλάδα και ο Σλοβάκος διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Φράντισεκ Όγκουρτσακ, ο οποίος ενδέχεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και από Δευτέρα να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης τόνισε πως: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση και άπαντες είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μπορούμε.

Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο πλήρες ρόστερ, ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση, θα παίξουμε ελεύθερα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x