Γενικά

Θετική αρχή στην πρώτη κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Σουηδίας για τον Ρηνιώτη

Από τη Γαλλία στη Σουηδία πήγε ο Τάσος Ρηνιώτης και, αφού το Σάββατο έκανε θετική πρεμιέρα στη National 1 στην πρώτη του εμφάνιση στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα της χώρας.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης του 2013 με την Εθνική μας ομάδα ανδρών έκανε το ντεμπούτο του με τη Φάλκενμπεργκ και ήταν δυνατό. Στην ήττα της ομάδας του με 4-2, στο ντέρμπι με την Έσλοβ, κατέβαλλε στα πέντε σετ τον Ούγγρο διεθνή Ντάνιελ Κοσίμπα, που ως γνωστόν αγωνίζεται και στην ΑΕΚ, κι έχασε πολύ δύσκολα με 3-1 σετ από τον εξαιρετικό Σουηδό Τρουλς Μέρεγκαρντ, πρωταθλητή Ευρώπης στο απλό νέων το 2019 και δευτεραθλητή κόσμου στο ίδιο αγώνισμα το 2017.

Αρχές Οκτωβρίου θα κάνει εκκίνηση στη Σουηδία και η Σούπερ κατηγορία των γυναικών, όπου αναμένεται να είναι παρούσα και η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών, Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Ο Ρηνιώτης αντιμετώπισε τον Κοσίμπα στο πρώτο του ματς κι από 1-2 πίσω στα σετ επικράτησε με 3-2.

Γερό τεστ αποτέλεσε για τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας του απλού ανδρών και του απλού Ελπίδων και ο αγώνας με τον Μέρεγκαρντ. Ήταν αμφίρροπος από την αρχή ως το τέλος με τον νεαρό Σουηδό να παίρνει τελικά τη νίκη με 3-1 και με «γεμάτα» όλα τα σετ.

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x