Τεχνολογία

Το νέο iPhone 6S της Apple θα αποκαλυφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν επίσημα τα νέα iPhone 6S και 6S Plus της Apple, με το πρώτο να διαρρέει πριν από λίγες ώρες σε βίντεο στο YouTube.

Τα «αποκαλυπτήρια» των ανανεωμένων συσκευών, αλλά και πολλών άλλων καινούργιων προϊόντων του αμερικανικού κολοσσού, θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, στην οποία έχουν προσκληθεί 7.000 άτομα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα της εταιρίας, δεν θα διαφέρουν εμφανισιακά από τα προηγούμενα μοντέλα που παρουσιάστηκαν το 2014. Ωστόσο, θα φέρουν αναβαθμίσεις, τόσο σε επίπεδο software, όσο και hardware, καθώς μεταξύ άλλων, θα διαθέτουν μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel, τεχνολογία αναγνώρισης της πίεσης που ασκείται στην οθόνη «Force Touch», ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4Κ και κινούμενα wallpaper, όπως στο GIF που ακολουθεί!

Η Apple, ωστόσο, δεν αναμένεται να παρουσιάσει σε αυτήν την εκδήλωση την φημολογούμενη προσιτή έκδοση με πλαστικό πλαίσιο και οθόνη 4 ιντσών, που ακούει στο όνομα iPhone 6C. Σύμφωνα, τουλάχιστον, με τον διαδικτυακό τόπο 9to5Mac, το οικονομικό μοντέλο της αμερικανικής εταιρίας ίσως ανακοινωθεί σε επόμενο event εντός του Νοεμβρίου, το οποίο θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά του iPhone 6.

Την ίδια ώρα, καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για τη διακοπή της κυκλοφορία του iphone 5C, καθώς και για τη διατήρηση της έκδοσης των 16GB και για τα νέα μοντέλα -τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο- όπως φανερώνει και η φωτογραφία της συσκευασίας.

Σίγουρη θεωρείται και η ανακοίνωση μιας ανανεωμένης «Apple TV» συσκευής, που θα τρέχει τη νέα έκδοση του iOS 9. Το νέο προϊόν, με την κωδική ονομασία «J34», πιθανότατα να διατηρήσει την τιμή των 69 δολαρίων, ενώ θα είναι λεπτότερο από τον προκάτοχό του και θα συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο αφής με λειτουργία αναγνώρισης κίνησης.

Πληροφορίες, που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο και για παρουσίαση ενός iPad Pro, δηλαδή το νέο μεγάλο τάμπλετ της εταιρίας, που από τον Ιανουάριο δημοσιεύματα το παρουσιάζουν με οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών.

Πηγή: e-typos.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x