Stoiximan Super League

Τον κάνει ό,τι θέλει!

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε για τρίτη φορά τον Ατρόμητο, 2-1 και έκανε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρώτο παιχνίδι τον… «έπνιξε» (3-0), στο δεύτερο επικράτησε εύκολα στο Περιστέρι (2-0) και τώρα ήρθε η σειρά της ανατροπής, 2-1!

Ο Ναπολεόνι στο 22’ με ένα υπέροχο γκολ άνοιξε το σκορ, όμως ο Ράγιος στο 41’ με πέναλτι και ο Καλαντζής στο 63’, ύστερα από υπέροχη ασίστ του πρώτου ολοκλήρωσε την ανατροπή των Αρκάδων. Πρώτη νίκη στα πλέι οφ για τους φιναλίστ του Κυπέλλου, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΠΑΣ που έχει το δύο στα δύο.

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά από δύο αγωνιστικές:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 βαθμούς
2. Αστέρας Τρίπολης 5 βαθμούς
3. ΠΑΟΚ 4 βαθμούς
4. Ατρόμητος 3 βαθμούς

Το ματς:


Με την ίδια ενδεκάδα που γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα και για ένα ακόμα παιχνίδι με κακό ξεκίνημα, άρχισε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες και ειδικά οι Ναπολεόνι και Σουμπίνιο βρίσκονταν με «κλειστά» τα μάτια και έφτασαν στο γκολ. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα λάθος από τον κακό στα πρώτα 45 λεπτά Αλβάρες και φυσικά η εκτελεστική δεινότητα του Ναπολεόνι, ο οποίος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» από τα 25 μέτρα.

Για λίγα λεπτά ακόμα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και έφτασαν σε δύο καλές στιγμές, όμως δεν διπλασίασαν τα τέρματά τους. Και το πλήρωσαν. Ο Τσιώλης έφερε τον Ουσέρο στο πλάι του Ντε Μπλάσις, ο Ράγιος πήγε αριστερά, ο Ναβάρο δεξιά και η πίεση ξεκίνησε από ψηλά. Ο Σανκαρέ κέρδισε πέναλτι, ο Ράγιος το μετέτρεψε σε γκολ και οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, σώζοντας έτσι την κακή τους εικόνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παράσχος άφησε την ίδια ομάδα, ενώ ο Τσιώλης άφησε στα αποδυτήρια τον Αλβάρες και πέρασε τον Φραγκουλάκη, για να δώσει και φρεσκάδα αλλά κυρίως… σιγουριά στο κέντρο. Σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, οι Αρκάδες πήραν την κατοχή της μπάλας και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Καλαντζή, μετά από υπέροχη ενέργεια του Ράγιος.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Παράσχος ρίσκαρε, έβαλε ότι πιο επιθετικό είχε στον πάγκο, προσπάθησε να φτάσει στα καρέ του Φούλοπ, είχε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ. Το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη, έφερε το πρώτο τρίποντο στον Αστέρα Τρίπολης, τον ανέβασε στην δεύτερη θέση των πλέι οφ, αφήνοντας τελευταίο τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο, Αλβάρες (46’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (79’ Σέτι), Ντε Μπλάσις, Ράγιος (70’ Μπακασέτας), Καλαντζής.

Στον πάγκο: Μπαντής, Λέντσε, Γιαλούσης, Ουρτάδο.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (61’ Ουντότζι), Δημούτσος (77’ Κούτσι), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (68’ Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο.

Στον πάγκο: Ρέινα, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Control room:







Επιμέλεια : Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x