Βόλεϊ

Τον Μάιο του 2021 τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων βόλεϊ

Μετά από τις προσπάθειες της ΕΟΠΕ μετατέθηκαν οι προκριματικοί των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών για τον Μάιο του 2021.

Οι προκριματικοί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών ήταν προγραμματισμένοι για τις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στη Γεωργία το διάστημα 07-10/01/2021 και στο Μαυροβούνιο το διάστημα 14-17/01/2021.

Αντίπαλοι της Ελλάδας είναι το Μαυροβούνιο, η Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.

Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, το πρώτο τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Ελλάδα το διάστημα 07-10/01/2021 και το δεύτερο στην Αυστρία το διάστημα 14-17/01/2021. Αντίπαλοι της Εθνικής είναι η Ισπανία, η Αυστρία και η Νορβηγία.

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ και τα αρμόδια όργανα που υλοποίησαν αυτήν την προσπάθεια δικαιώθηκαν, αφού η αναβολή θα εξυπηρετήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό μέσα στην πανδημία και θα δώσει χρόνο στις Εθνικές ομάδες για καλύτερη προετοιμασία μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος και η διοίκηση της ΕΟΠΕ αποδεικνύουν ότι σε όλο το διάστημα της καραντίνας εργάστηκαν αθόρυβα και μεθοδικά, ώστε να δοθεί χρόνος στα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν κανονικά και να μην υπάρχουν περαιτέρω διακοπές, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x