Χάντμπολ

Τραγωδία για Ευαγγελόπουλο

Η πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία οδό επηρεάζει και το ελληνικό χάντμπολ.

Ανάμεσα στους πέντε νεκρούς είναι και η 53χρονη Θεοδούλα Γκανίδου, μητέρα του 21χρονου τερματοφύλακα του Φιλίππου Βέροιας, Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ναι μεν γλίτωσε από θαύμα, αλλά είναι ανάμεσα στους δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.

Από θαύμα γλίτωσε και ο πατέρας του, Μιχάλης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος ανασύρθηκε από το διαλυμένο αμάξι χωρίς γρατζουνιά και συντετριμμένος περιέγραψε τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση. «Ακούω μια φωνή από πίσω "πώς έρχεται έτσι". Ώσπου να προλάβω να δω, ένα φορτηγό μας είχε πάρει όλους σβάρνα. Εγώ οδηγούσα, ο γιος μου καθόταν μπροστά, συνοδηγός, ενώ η γυναίκα μου ήταν ακριβώς από πίσω».

Ο νεαρός αθλητής αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της ημαθιώτικης πρωτεύουσας και, στη συνέχεια, στο ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει τα πλευρά του και το χέρι του.

Το βράδυ της Κυριακής, υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε πως το αιμάτωμα στα πλευρά ευτυχώς δεν έχει μεγαλώσει. Μαζί με τον Ευαγγελόπουλο, βρίσκεται και ο συμπαίκτης του στον Φίλιππο, Γιάννης Βασιάδης, ο οποίος είναι ειδικευόμενος γιατρός και παρακολουθεί την πορεία της υγείας του.

Η κηδεία της άτυχης 53χρονης θα γίνει τη Δευτέρα στις 17:30.

Όπως είναι επόμενο, η διοίκηση των πάλαι ποτέ πρωταθλητών Ελλάδος θα αποστείλει αίτημα στην ΟΧΕ για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική της Α1 των ανδρών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x