Στίβος

Τρέχει στην Ιρλανδία η Μαρινάκου

Για την Ιρλανδία ταξίδεψε την Τρίτη η Αναστασία Μαρινάκου, ώστε την Τετάρτη να κάνει τον πρώτο της αγώνα στον κλειστό στίβο στα 3.000 μέτρα στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Άθλον.

Η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων δεν έχει επικεντρωθεί στους χειμερινούς αγώνες, ωστόσο δεν θα χάσει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δύο αγώνες για να δει την κατάστασή της.

«Προέρχομαι από μία καλή προετοιμασία στο Μαρόκο, η οποία σε γενικές γραμμές εξελίχθηκε πολύ καλά, με εξαίρεση μια ίωση που με κράτησε λίγο πίσω. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές και σίγουρα ήταν 24 διαφορετικές ημέρες σε σχέση με ότι έχω ζήσει μέχρι σήμερα.
Θα τρέξω στο Άθλον και στο Πανελλήνιο κλειστού, με στόχο να δω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, ενώ στις 23 του μηνός θα είμαι στα Τρίκαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου, διοργάνωση στην οποία θέλω να κυνηγήσω μια καλή παρουσία», τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου και συμπλήρωσε:

«Ο στόχος μου για το 2020 αφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού. Θέλω να είμαι παρούσα και ευελπιστώ να το πετύχω να πιάσω το όριο τόσο στα 1.500, όσο και στα 5.000 μέτρα. Φέτος, θα επικεντρωθώ λιγάκι παραπάνω και στα 5.000 μέτρα, απόσταση στην οποία πιστεύω πως μπορώ να τρέξω γρήγορα.

Η περυσινή χρονιά που έδειξε πως μπορώ να επανέλθω, έβαλα τις βάσεις, έκανα κάποιες καλές κούρσες και φέτος θέλω να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες παρουσίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x