Επίσημα αθλήτριες του ΑΟ Θήρας θα παραμείνουν οι Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, που ανακοινώθηκαν από τις Σαντορινιές, όπως και η μεταγραφή της Κωνσταντίνας Βλαχάκη από τη Θέτιδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Όπως αναφέρθηκε και από τα ΜΜΕ πριν λίγα εικοσιτετράωρα, στο ρόστερ του Α.Ο. Θήρας θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν οι δύο διεθνείς αθλήτριές μας, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Οι δύο διεθνείς μας έχουν κερδίσει με τη συνέπειά τους και τον επαγγελματισμό τους και θα είναι και πάλι από τα βασικά ‘όπλα’ της νέας μας αγωνιστικής πορείας.

Παρέα τους θα έχουν τη συμπαίκτριά τους στην Εθνική, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που αποφάσισε να "μετακομίσει" από τη Βούλα στη αντορίνη. Η Χανιώτισσα ακραία μας έρχεται "φορτωμένη" με τίτλους από την καριέρα της στον Ολυμπιακό και ευχόμαστε να κατακτήσει αρκετούς ακόμα με τα χρώματα της ομάδας μας.

Την καλωσορίζουμε και τη βεβαιώνουμε, όπως και τις Μελίνα και Ειρήνη, ότι, σαν διοίκηση, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρωθούν οι δικοί τους – και δικοί μας- υψηλοί αγωνιστικοί στόχοι.

Παράλληλα, θέλουμε να τονίσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες και, σε στενή συνεργασία με την νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την αγωνιστική "μηχανή" του Α.Ο. Θήρας.

Εκ του ΔΣ,

ΑΟ Θήρας»