Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε πως ο Ναδάλ τον «χτύπησε» από τη βασική γραμμή και θεωρεί πως δεν είχε καλό σερβίς, πως έκανε αβίαστα λάθη και δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και πιστεύει πως θα εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη φορά.

Αναλυτικά: «Δεν πήγε όπως το είχα προγραμματίσει. Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετικός. Κατάφερε να με ‘πληγώσει’ πολλές φορές από τη βασική γραμμή. Έπαιξε πιο έξυπνα. Το σερβίς μου δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Είμαι απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα Ναδάλ έχει πολύ καλό σερβίς, αλλά έχω καταφέρει να "σπάσω" πιο δυνατά σερβίς στην καριέρα μου. Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Εύχομαι να καταφέρω να παλέψω περισσότερο την επόμενη φορά. Πρέπει να παλέψω ακόμη περισσότερο. Έκανα τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλό μου σε κάποια σημεία. Δεν πάλεψα όσο ήθελα.

Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Ο Ράφα επέμενε. Προσπάθησα να είμαι πιο χαλαρός και συγκεντρωμένος, αλλά δεν μου βγήκε τόσο. Ήμουν ενοχλημένος σε κάποιες στιγμές, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube