Τένις

Τσιτσιπάς: «Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, αλλά δε μου βγήκε»

Την προσπάθεια του να «χτυπήσει» περισσότερο επιθετικά, παρά αμυντικά, τον Ράφα Ναδάλ στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα από τον Ισπανό σούπερ σταρ στο ATP finals του Λονδίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε πως ο Ναδάλ τον «χτύπησε» από τη βασική γραμμή και θεωρεί πως δεν είχε καλό σερβίς, πως έκανε αβίαστα λάθη και δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και πιστεύει πως θα εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη φορά.

Αναλυτικά: «Δεν πήγε όπως το είχα προγραμματίσει. Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετικός. Κατάφερε να με ‘πληγώσει’ πολλές φορές από τη βασική γραμμή. Έπαιξε πιο έξυπνα. Το σερβίς μου δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Είμαι απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα Ναδάλ έχει πολύ καλό σερβίς, αλλά έχω καταφέρει να "σπάσω" πιο δυνατά σερβίς στην καριέρα μου. Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Εύχομαι να καταφέρω να παλέψω περισσότερο την επόμενη φορά. Πρέπει να παλέψω ακόμη περισσότερο. Έκανα τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλό μου σε κάποια σημεία. Δεν πάλεψα όσο ήθελα.

Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Ο Ράφα επέμενε. Προσπάθησα να είμαι πιο χαλαρός και συγκεντρωμένος, αλλά δεν μου βγήκε τόσο. Ήμουν ενοχλημένος σε κάποιες στιγμές, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x