Χάντμπολ

Τζηράς στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν τα παρατήσαμε και κάναμε ένα τεράστιο νταμπλ»

Ο MVP των τελικών της Handball Premier μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Τζηράς έβαλε τη σφραγίδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην Handball Premier. Ο 27χρονος εξτρέμ ήταν πρώτος σκόρερ όλη τη σεζόν και MVP των τελικών μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη.

«Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δείχναμε απροσπέλαστοι στην άμυνα και είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Στο δεύτερο ίσως παρασυρθήκαμε λίγο από τον κόσμο και το ματς πήγε στο γκολ, αλλά στο τέλος βγάλαμε κάποιες άμυνες και σκοράραμε για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την ανατροπή του 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ, είπε: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παρότι στο 2-0 τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας, μιλήσαμε μεταξύ μας, είπαμε ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που χάνουμε 2-0 και ξέραμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα όπως φάνηκε όλη τη σεζόν. Δουλέψαμε στα λάθη μας, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και φτάσαμε σε μια μεγάλη ανατροπή και ένα τεράστιο νταμπλ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες».

Τέλος, για το δικό του μέλλον είπε: «Επιθυμία μου είναι να μείνω, είναι μια ομάδα που παρέχει τα πάντα σε έναν αθλητή και διαθέτει φοβερό κόσμο. Άρα δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x