Γενικά

Υπό αυστηρά μέτρα η επανέναρξη γυναικείου γκολφ σε Βρετανικό και Όπεν Σκωτίας

Οι δύο ομοσπονδίες αποφάσισαν πως το γυναικείο γκολφ θα αναδείξει πρωταθλητή τον επόμενο μήνα, όμως, υπό συνθήκες εντελώς διαφορετικές από όσες ίσχυαν μέχρι τώρα.

Η επιστροφή στη δράση ξεκινά καλώς εχόντων των πραγμάτων από τα μέσα του Αυγούστου -20-23- και οι αποφάσεις για τη διεξαγωγή των δύο τουρνουά είναι ειλημμένες και δεν επιδέχονται αλλαγές.

Ένα εξαιρετικά προστατευόμενο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκονται οι παίκτρες, οι ιθύνοντες των ομάδων, οι υπεύθυνοι γηπέδων, το βοηθητικό προσωπικό και οι απολύτως απαραίτητοι συνοδοί είναι τα πρώτα μέτρα που προανήγγειλαν οι ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Το γυναικείο γκολφ έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα στις δύο χώρες και οι προσπάθειες των υπευθύνων έγκεινται στο γεγονός ότι με την απαραίτητη προστασία θα μπορέσουν να συνεχίσουν εκεί όπου έμειναν και να μοιράσουν χαρά στους θεατές που μέσω τηλεόρασης θα έρθουν ξανά σε επαφή με το αγώνισμα.

Μάλιστα, όλοι θα κληθούν να φέρουν αρνητικά τα τεστ στα οποία θα υποβληθούν για COVID-19 ενώ, καθημερινά θα έχουν και τεστ θερμοκρασίας. Οι δραστηριότητες θα περιορίζονται μόνο εντός γηπέδου γκολφ και των προστατευόμενων από τον ιό ξενοδοχείων.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x