WWE

O ΣΚΑΪ φέρνει το WWE στην Ελλάδα

Tο Raw και το Smackdown θα μεταδίδονται από τον ΣΚΑΪ από τις 2 Μαρτίου κάθε Σάββατο και Κυριακή.

To WWE και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, τη συμφωνία τους για να μεταδίδονται στην Ελλάδα τα κορυφαία προγράμματα της εταιρείας, το Raw και το Smackdown.

Κάθε εβδομάδα, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Μαρτίου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει μία δίωρη εκδοχή του Raw τα Σάββατα στις 12 το μεσημέρι και το Smackdown την Κυριακή την ίδια ώρα. Και οι δύο εκπομπές θα έχουν ελληνική περιγραφή ενώ θα είναι διαθέσιμες on demand στο Skai tv Online.

«To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background» δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος και συνέχισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE».

«Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού» δήλωσε η co-president του WWE, Michelle Wilson. «Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown, με τον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα οικογενειακό προϊόν γεμάτο δράση στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x