WWE

Ο CM Punk επέστρεψε στο WWE!

Εμφανίστηκε στη νέα εκπομπή WWE Backstage και από την επόμενη εβδομάδα θα έχει ρόλο σχολιαστή.

Σχεδόν έξι χρόνια μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το WWE ο CM Punk επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης στην εταιρεία μέσω της εκπομπής WWE Backstage.

Την ώρα που εκπομπή τελείωνε η παρουσιάστρια Renee Young είπε πώς έχει μία έκπληξη για το κοινό και τότε ακούστηκε το Cult of Personality, το τραγούδι εισόδου του CM Punk που έκανε την εμφάνιση του και όπως ανακοινώθηκε θα έχει από την επόμενη εβδομάδα ρόλο σχολιαστή.

Η αποχώρηση του CM Punk μετά το Royal Rumble του 2014 σημαδεύτηκε από δικαστικές διαμάχες που κράτησαν για πολλά χρόνια και ολοκληρώθηκαν το 2018 με τις δύο πλευρές να ρίχνουν τελικά γέφυρες επικοινωνίας και να τα βρίσκουν για νέα συνεργασία.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι αν θα τον δούμε και στο ρινγκ κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει από τον Ιανουάριο και μετά όταν θα μπούμε για τα καλά στη σεζόν που θα μας οδηγήσει στη Wrestlemania.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Phil Brookes (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) προπονήθηκε και αγωνίστηκε στο UFC όπου και γνώρισε δύο εύκολες ήττες, έγραψε κόμικ και συμμετείχε σε ταινίες.



Το Raw και το Smackdown του WWE προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x