Στίβος

Χαμηλά η Κυριακοπούλου, άνετα ο Δουβαλίδης

Την πρώτη της συμμετοχή στα «Παπαφλέσσεια» είχε την Τετάρτη η Νικόλ Κυριακοπούλου στην Καλαμάτα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στα υψηλά άλματα που θα επιθυμούσε.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν η νικήτρια στο επί κοντώ στα «Παπαφλέσσεια» με άλματα στα 4,40, σε έναν αγώνα όπου ήταν η ιδανική ευκαιρία της να δοκιμάσει για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο άλμα με όλη της τη φόρα. Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε τον αγώνα της από το συγκεκριμένο ύψος και το ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια, όμως απέτυχε σε όλες τις προσπάθειες της στα 4.65.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου ξεπέρασε τα 4,16 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν ταχύτερος όλων στα 100 μέτρα, αφού κάλυψε την απόσταση σε 10.62. Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ήταν δεύτερος με 10.64. Αργότερα, βρέθηκε στο βατήρα και για τα 200 μέτρα, όπου τερμάτισε σε 21.28 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Στα 400 μέτρα γυναικών, η Ελπίδα Καρκαλάτου ήταν νικήτρια με 53.85, πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν η νικήτρια στα 100 μέτρα γυναικών με 11.66 και επιφυλάχθηκε για κάτι καλύτερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το ατομικό της ρεκόρ ισοφάρισε η Αναΐς Καραγιάννη, νικήτρια στα 100 μέτρα με εμπόδια με 13.50.

Ο Αλέξανδρος Περιστέρης ξεχώρισε στο μήκος, αφού ήταν νικητής με 8,06, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και τη 12η καλύτερη όλων των εποχών στο αγώνισμα στην Ελλάδα.

Στα 200 μέτρα γυναικών, η Άννα Κιάφα ήταν νικήτρια με 24.71.

Στο μήκος γυναικών, η Εφη Κολοκυθά βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, αφού είχε καλύτερη προσπάθεια στα 6,39.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x