Χάντμπολ

Χιμένεθ: «Να κατακτήσουμε τα πάντα με την ΑΕΚ»

Πρόκληση χαρακτήρισε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για δύο ακόμα χρόνια ο Ιγκνάσιο Πλάθα Χιμένεθ.

Την ανυπομονησία του για την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Ιγκνάσιο Πλάθα Χιμένεθ, στις δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Ισπανός πίβοτ μίλησε στην επίσημη σελίδα των «κιτρινόμαυρων» (aek.gr) για την κατάκτηση του τίτλου, τονίζοντας πως είναι μεγάλη πρόκληση το κυνήγι των τίτλων.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Παλέψαμε όλοι πάρα πολύ σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος κάτω από δύσκολες περιστάσεις. Αξίζαμε το Πρωτάθλημα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε το καλύτερο χάντμπολ και είμαστε αναμφισβήτητα Πρωταθλητές.», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση, γεμάτη φιλοδοξίες και θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα! Με τον κ. Παπασταμάτη να μας στηρίζει σε κάθε μας στιγμή, τα στελέχη, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσει η ομάδα όλους τους τίτλους που αξίζει, παλεύοντας για κάθε τρόπαιο. Μόνο ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x