Τουρνουά Βριληττός

Χορηγία- μαμούθ στην ανάπτυξη!

Πολλές χιλιάδες ευρώ θα επενδύσει στις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων Α΄ και Παίδων ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Πρωτοφανή για τα δεδομένα του αθλήματος είναι η χορηγία του Διεθνούς Τουρνουά μικρών ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στην ΕΑΠ/ΟΧΕ για την ανάπτυξη του χάντμπολ.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενέκρινε την πρόταση χορηγίας στις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων Α΄ και Παίδων, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κοστολογείται αρκετές χιλιάδες ευρώ, αφού περιλαμβάνει εκτός από ρουχισμό, την πλήρη κάλυψη των αποστολών για καμπ και διεθνή τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επόμενα δύο χρόνια!


Οι αποφάσεις της ΟΧΕ:

Στην 17η συνεδρίαση του, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) πήρε τις παρακάτω αποφάσεις

-Εγκρίθηκε η σύμβαση με την ΕΡΤ για την κάλυψη του πρωταθλήματος Handball Premier 2015-2016, του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2015-2016, καθώς και των αγώνων της Εθνικής Ανδρών για την φετινή σεζόν.

-Εγκρίθηκε η πρόταση χορηγίας του Διεθνούς Τουρνουά μικρών ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» για την ανάπτυξη του αθλήματος. Αυτή θα έχει ισχύ για δύο χρόνια (2015-2017) και αφορά τις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων Α΄και Παίδων. Συγκεκριμένα ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα αναλάβει τον ρουχισμό των δύο ομάδων, την διοργάνωση σεμιναρίων, τα έξοδα τεσσάρων καμπ στην Ελλάδα και την αποστολή (εισιτήρια, διαμονή, διατροφή) των Εθνικών ομάδων σε τρία τουρνουά εντός και εκτός Ελλάδος.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x