Πόλο

Χυδηριώτη: «Όλες οι κοπέλες παλεύουμε για το καλύτερο»

Στην δύσκολη περίοδο που διανύει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, με αποκορύφωμα την ήττα από την Ρωσία στο πρώτο ματς για τις θέσεις 5-8, στάθηκε σε δηλώσεις της η διεθνής αθλήτρια, Ιωάννας Χυδηριώτη.

Στην πίστη της ότι η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα βγει πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή μετά την κακή εμφάνιση στο Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα στάθηκε η Ιωάννα Χυδηριώτη.

Η 22χρονη διεθνής αθλήτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη για κάθε αθλητή. Δεχόμαστε αρκετά γκολ. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα βγούμε πιο δυνατές από όλο αυτό, θα δουλέψουμε πιο πολύ κι επειδή η Εθνική ομάδα έχει ψυχή και το έχει αποδείξει πολλές φορές, όπως και πέρυσι και έχουμε κάνει πάρα πολλές επιτυχίες -όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά-, πιστεύω ότι θα βγούμε καλύτερες από όλη αυτή τη κατάσταση».

Πρέπει να βάλουμε κάτω όλα τα παιχνίδια μας να τα δούμε, να τα αναλύσουμε με τους προπονητές μας. Το κάνουμε ήδη αυτό και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα και σίγουρα θα αποδείξουμε και θα δείξουμε σε όλους ότι ήταν μια κακή εμφάνιση σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για το Προολυμπιακό τουρνουά ασφαλώς και προλαβαίνουμε. Η Ελλάδα έχει ψυχή, όλες οι κοπέλες εδώ παλεύουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε εδώ δίνουμε το 100% μας και σίγουρα την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο γίνεται».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x