Euro 2024

Χωρίς Τζεμπούρ η Αλγερία

Τελικά ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν κατάφερε να πείσει για την ετοιμότητά του τον προπονητής της Αλγερίας και τελικά δεν είναι ένας από τους 23 «εκλεκτούς» για το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν συμπεριέλαβε τον Ραφίκ Τζιμπούρ στην 23μελή αποστολή της εθνικής Αλγερίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Γαλλοαλγερινός φορ ήταν «50-50» να πάει στη χώρα του καφέ, καθώς φέτος δεν κατάφερε να παίξει σε αρκετά ματς με τη Νότιγχαμ και αυτό φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Βόσνιου ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας.

Αναλυτικά η αποστολή της Αλγερίας

Τερματοφύλακες: Μοχαμέντ Ζεμαμούς (USM Αλζέρ), Ραΐς Μπολχί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σεντρίκ Σι Μοχαμέντ (CS Κονσταντέν)

Αμυντικοί: Καρλ Μετζανί (Βαλανσιέν), Αϊσά Μαντί (Ρεμς), Ματζίντ Μπουγκερά (Λεκουίγια), Φαουζί Γκουλάμ (Νάπολι), Ραφίκ Χαλίς (Ακαντέμικα), Εσαΐντ Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Λιασίν Κανταμουρό (Μαγιόρκα), Τζαμέλ Μεσμπά (Λιβόρνο), Μεχντί Μοστεφά (Αζαξιό)

Μέσοι: Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια), Σαφίρ Ταϊντέρ (Ίντερ), Μεχντί Λασέν (Χετάφε), Αμπντελμουμέν Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Γιασίν Μπραχιμί (Γράναδα), Ναμπίλ Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Χασάν Γεμπντά (Ουντινέζε), Ριάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Επιθετικοί: Ισλάμ Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Χιλέλ Σουντάνι, (Ντίναμο Ζαγκρεμπ), Ναμπίλ Γκιλάς (Πόρτο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x