Βόλεϊ

Ζαλμάς στο sport-fm.gr: «Η Κηφισιά αλλάζει, στόχος να την κάνουμε ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, μίλησε στο sport-fm.gr για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους της και την αλλαγή της δομής της.

Παρουσιάστηκε στην Εκάλη η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς για τη σεζόν 2019-2020 με τον προπονητή της Νίκο Ζαλμά να μιλά για τους στόχους της ομάδας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων παρουσίασε τους παίκτες που παρέμειναν αλλά και που αποκτήθηκαν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της ομάδας από τον προηγούμενο Νοέμβριο μίλησε στο sport-fm.gr για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους της και την αλλαγή της δομής της.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για τους στόχους: «Είναι να κάνουμε την Κηφισιά μια ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Καταρχάς να ανέβει επίπεδο στο οργανωτικό κομμάτι, χωρίς να γίνει μια ψυχρά επαγγελματική ομάδα, αλλά να παραμείνει όπως είναι, οικογένεια. Ένας λόγος που δεν ήθελα πολλές αλλαγές στην ομάδα ήταν ότι δεν ήθελα να χαλάσω το χαρακτήρα της ομάδας. Θα πρέπει όμως, να μην ξεκινάει με έναν οικονομικό βραχνά και να αγωνίζεται να σώσει τη χρονιά ή απλώς να επιβιώνει στην Α1 και να παραμένει επειδή διαλύθηκαν 2-3 άλλες ομάδες.

Νομίζω τα επόμενα χρόνια αναμένονται πολύ δύσκολα στην Α1, γιατί και οι ομάδες λιγοστεύουν και ο ανταγωνισμός θα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Άρα, η Κηφισιά για να πρωτοστατήσει θα πρέπει να αλλάξει ταχύτητα. Με τη βοήθεια των διαμαντένιων, χρυσών, αργυρών και όλων των υπολοίπων χορηγών ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να τη βάλουμε σε ένα διαφορετικό δρόμο ως ένας μεγάλος φορέας αθλητισμού στα Βόρεια Προάστια, κυρίως στο βόλεϊ και ως διαφήμιση της τοπικής κοινωνίας σε ολόκληρη την Ελλάδα μακάρι και στην Ευρώπη.

Επίσης, θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα, όσο μπορεί να αρχίσει να κερδίζει τα παιχνίδια, να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους μεγάλους και αν μπορεί να φτάσει να τους νικά. Από εκεί και πέρα το ταμείο θα γίνει από τον Ιανουάριο και μετά, όπου τότε αρχίζουν και φαίνονται τα πράγματα. Καταρχάς να δούμε και ποια δομή θα έχει η Α1, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν
».

Για τη φετινή προετοιμασία: «Δουλεύουμε από την αρχή σε όλα τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι η Κηφισιά δεν είχε συνηθίσει σε μεγάλες προετοιμασίες, γιατί συνήθως φτιαχνόταν τελευταία στιγμή. Εμείς είμαστε από τέλος Αυγούστου μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική και να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς και τίποτα αρνητικές εκπλήξεις πιστεύω να είναι μία καλή χρονιά. Καμία φορά λέω ότι για να πας δύο βήματα μπροστά μπορεί να κάνεις και ένα βήμα πίσω. Ενδεχομένως όλο αυτό το σύστημα ίσως ταρακουνήσει λίγο την υπάρχουσα δομή της Κηφισιάς, γιατί αλλάζει, αλλάζουν πολλά πράγματα. Όμως, θέλω να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ, με ενδιαφέρουν αυτά τα πρότζεκτ, δεν ήθελα να κάνω κάτι μικρό, κάτι λίγο και ούτε ήθελα να είμαι απλώς προπονητής μιας ομάδας που απλά συμμετέχει σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα βλέποντας τις τελευταίες θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x