Βόλεϊ

Ζλατιλίδης: «Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα τον Τσούλαφιτς»

Στην καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο διαγώνιος του ΟΦΗ Μίλος Τσούφαλιτς, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 ο προπονητής των Κρητικών Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Μετά την παρθενική νίκη του ΟΦΗ στην Volley League κόντρα στον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ, ο προπονητής των Κρητικών Δημήτρης Ζλατιλίδης αλλά και ο λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Γκαράς, μίλησαν για το παιχνίδι τις λεπτομέρεις της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην Συνέντευξη Τύπου:

Δημήτρης Ζλατιλίδης (προπονητής ΟΦΗ): «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούσαμε τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα τον διαγώνιο μας, τον Τσούλαφιτς και καταφέραμε να κρατήσουμε την υποδοχή και να παίρνουμε διαφορές. Είναι η πρώτη μας νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο. Με ηρεμία θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μας, ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Περίμενα ένα δυνατό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι και με την εμφάνιση μας, το κάναμε πιο εύκολο».

Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο ΟΦΗ): «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού, είναι μια ομάδα που συντάχθηκε την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στην προσπάθεια τους. Χωρίς προετοιμασία το παλεύουν πολύ καλά. Ήρθε για μας, μια εύκολη νίκη. Θέλω να σταθώ στο δεύτερο σετ, που δώσαμε το δικαίωμα στον Παμβοχαϊκό, να μας απειλήσει. Τα υπόλοιπα κύλησαν καλά για μας. Θέλουμε να δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x