Euro 2024

Ζώα που… βλέπουν μπάλα (video)

Μια χελώνα και ένας ελέφαντας είναι κάποια απ’ τα ζώα που θα… παίξουν μπάλα στο φετινό μουντιάλ, συνεχίζοντας την παράδοση των προβλέψεων που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η αρχή έγινε με τον Γερμανό, Πολ. Το χταπόδι που επιχείρησε να προβλέψει τα αποτελέσματα στο προηγούμενο Μουντιάλ -και μάλιστα είχε 84% επιτυχία!

Στη Βραζιλία, τα χαριτωμένα τετράποδα έχουν… πολλαπλασιαστεί και οι προσπάθειες για «ποντάρισμα» ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Από χελώνες και ελέφαντες, μέχρι γουρούνια και σκύλους έχουν επιστρατευτεί, προκειμένου να βρεθεί το επόμενο ζώο που θα σε βοηθήσει -αν είσαι προληπτικός- να στοιχηματίσεις, είτε να βλέπεις τα ματς με… λιγότερη αγωνία.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν για επίσημη «πηγή» πρόβλεψης τον Big Head τη χελώνα. Με τρεις κλωστές να κρέμονται στο οριζόντιο δοκάρι, ο Big Head επιλέγει ανάμεσα σε τρία ψάρια που έχουν πιαστεί σ’ αυτές. Η πρώτη του πρόβλεψη πάντως, έστεψε νικητές τους Βραζιλιάνους στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία.

inner



Ο… Γερμανός εκπρόσωπος στις προσπάθειες για πρόβλεψη των ματς είναι ένας ελέφαντας. Η Νέλι συνεχίζει στα χνάρια του Πολ του Χταποδιού, ενώ έχει χρησιμοποιήσει ξανά στο Euro 2012 και στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το… βάρος της, η Νέλι παίζει καλή μπάλα, προβλέποντας το νικητή κάθε ματς σουτάροντας προς δύο τέρματα που έχουν την σημαία κάθε ομάδας.

Πάντως, οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί για τη χώρα της, αφού «είδε» πως η Γερμανία θα χάσει απ’ τις ΗΠΑ.



inner

Ο Ρου είναι το πιο χαριτωμένο μπουλντόγκ της Αγγλίας. Και έπεσε πάνω του το βάρος της πρόβλεψης των νικητών. Με τρία κύπελλα τροφής μπροστά του, ο Ρου είναι ο Βρετανός εκπρόσωπος στο Μουντιάλ των προβλέψεων και ξεκίνησε «βλέποντας» νίκη της ομάδας του επί της Ιταλίας.



inner

Πάντα επιστράτευσαν οι Κινέζοι, για να δουν που θα… ποντάρουν τα λεφτά τους. Τα παραδοσιακά αρκουδάκια της Κίνας, θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία καλάθια μπαμπού, στα οποία θα αναγράφεται κάθε μια απ’ τις ομάδες που συμμετέχουν στο ματς, ενώ στα νοκ άουτ, θα επιλέξουν ανάμεσα σε τρία δέντρα που θα σκαρφαλώσουν.



inner

Στην παρέα των ζώων που έχουν ανεπτυγμένο ένστικτο ανήκει και ο Φλάντικ. Το γουρούνι απ’ την Ουκρανία έχει προσφέρει ξανά τις προβλέψεις του στο Euro 2012 με 67% επιτυχία. Διαλέγει ανάμεσα σε τρία μπολ με φαγητό, σε προγραμματισμένη ώρα, που ορίστηκε απ’ την… κυβέρνηση της χώρας.



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x