Ευρώπη

Μπασκόνια: Πρώτο φαβορί για τον αντικαταστάτη του Ιβάνοβιτς είναι ο Λάκοβιτς!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γιάκα Λάκοβιτς είναι το Νο.1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπασκόνια.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός της Μπασκόνια από τα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τη σεζόν 1994-95, όταν είχε ξεκινήσει να διεξάγεται το πρωτάθλημα με το συγκεκριμένο format, φαίνεται πως θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στις τάξεις του συλλόγου.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από το «τιμόνι» της ομάδας μοιάζει ως μια... δρομολογημένη υπόθεση, με τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, πέρα από το όνομα του άλλοτε θρύλου της ομάδας, Πάμπλο Πριτζιόνι, εκείνο που ακούγεται πιο έντονα και δίνεται ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προπονητή είναι εκείνο του Γιάκα Λάκοβιτς!

Ο 45χρονος Σλοβένος τεχνικός βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Γκραν Κανάρια από το 2022, έχοντας παρουσιάσει εξαιρετική δουλειά στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα των Κανάριων Νήσων. Μάλιστα πέρσι, οδήγησε την ομάδα του μέχρι την κατάκτηση του EuroCup!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x