Ελλάδα

Αταμάν: «Θα επέστρεφα στη Γαλατάσαραϊ μόνο ως πρόεδρος»

Διέψευσε τα σενάρια ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατάσαραϊ ο Εργκίν Αταμάν, που-όπως είπε-θα επέστρεφε μόνο ως πρόεδρος στην ομάδα της καρδιάς του.

Άμεσα διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ ο Εργκίν Αταμάν. Αυτά δημιουργήθηκαν όταν ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του προέδρου, ο Σέιλ Μπάτουμ, ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού μέσω του πρώην προέδρου της ομάδας, Ουνάλ Μπέι ο οποίος κατά την θητεία του είχε εμπιστευθεί τον πάγκο της Γαλατά στον Τούρκο τεχνικό.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού», πάντως, ήταν ξεκάθαρος καταρρίπτοντας τα σενάρια, αλλά και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλατά ως πρόεδρος. «Δεν υπήρξε καμία συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και τον αξιότιμο πρόεδρό μου κατά τη θητεία μου στη Γαλατά, Ουνάλ Ασιάλ σχετικά με τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ. Εύχομαι να υπηρετήσω με επιτυχία για πολλά χρόνια την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, όπου σήμερα είμαι προπονητής. Αν επιστρέψω μια μέρα στη Γαλατάσαραϊ, θα επιστρέψω ως πρόεδρος, όχι ως προπονητής», δήλωσε σε τουρκικό ΜΜΕ ο Αταμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x