NBA

Ξέσπασμα Ρίβερς κατά Ρέντικ: «Εγώ τον έσωσα από το Μιλγουόκι και η καριέρα του εκτοξεύτηκε»

Ο Ντοκ Ρίβερς δεν άφησε αναπάντητες τις... βολές του Τζέι Τζέι Ρέντικ προς το πρόσωπό του, με τον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς να περνά στην «αντεπίθεση»!

Η φετινή σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε άδοξα, με τα «ελάφια» να σταματούν στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ. Η έλευση του Ντοκ Ρίβερς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γνωρίζει για δεύτερη σερί σεζόν τον αποκλεισμό από τη φάση των «16».

Πριν από μερικούς μήνες, ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέι Τζέι Ρέντικ, είχε εξαπολύσει δημόσια επίθεση προς τον Ντοκ Ρίβερς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αλλά τις «φορτώνει» στους παίκτες του!

Η απάντηση μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε, με τον προπονητή των Μπακς να... σηκώνει το γάντι και να δηλώνει πως εκείνος ήταν που του εκτόξευσε την καριέρα του και τον έκανε βασικό παίκτη και πως ο Ρέντικ βγάζει κακία αφού κάποια στιγμή δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τους Κλίπερς.

Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν συνυπάρξει για τέσσερις σεζόν στην ομάδα του Λος Άντζελες.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοκ Ρίβερς:

«Ο Τζέι Τζέι έχει πρόβλημα μαζί μου εδώ και καιρό, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Όταν προπονείς, είναι πιθανό να σε κατηγορήσουν. Στη δική του περίπτωση, απλώς δεν του δώσαμε νέο συμβόλαιο.

Ήμασταν στους Κλίπερς και του μείωσα τα λεπτά επειδή δεν ήταν αποτελεσματικός στα playoffs. Το ξέρουν όλοι. Τα καλύτερα νούμερά του τα έγραψε με έναν συγκεκριμένο coach και τον έχετε αυτή τη στιγμή μπροστά σας. Εγώ τον έσωσα από το Μιλγουόκι και του έδωσα ρόλο starter. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η καριέρα του εκτοξεύθηκε. Είναι προφανώς ότι κάτι δεν του αρέσει, όμως δεν έχω πρόβλημα μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x