Champions League

Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν: Πρώτη μάχη στο «Signal Iduna Park»

Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League.

Η αγωνιστική δράση για το Champions League συνεχίζεται απόψε στις 22:00, με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Η Ντόρτμουντ έχει ρεκόρ 14-9-4 στα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στo Champions League, ενώ κόντρα στην Παρί έχει ρεκόρ 1-3-2 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα συνολικά. Στον προηγούμενο γύρο οι Βεστφαλοί απέκλεισαν την Ατλέτικο Μαδρίτης και βρέθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

«Ήμασταν φαβορί στον όμιλο; Ήμασταν φαβορί με την Ατλέτικο Μαδρίτης; Είμαστε η ομάδα με τη λιγότερη πείρα αλλά ίσως και με τη μεγαλύτερη πείνα. Αυτό πρέπει να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα», είπε μεταξύ άλλων χθες ο Εντίν Τέρζιτς. Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ντουρανβίλ, ενώ επιστρέφει ο Μάατσεν και ο Τσαν. Αμφίβολος είναι ο Αλέ και Μάλεν για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε εδώ αφού απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Η γαλλική ομάδα μετράει 15 νίκες σε 29 παιχνίδια κόντρα σε γερμανικές ομάδες, ενώ έχει επικρατήσει σε 5 από τις 7 διπλές νοκ-άουτ αναμετρήσεις κόντρα σε Γερμανούς.

Οι Παριζιάνοι μετράνε 14 νίκες σε 31 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, θα βρεθούν 3.800 οπαδοί συμπεριλαμβανομένων και των οργανωμένων που θα είναι περίπου 1.200. Μοναδική απουσία είναι μόνο αυτή του Κιμπεμπέ, ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα.

«Πιστεύω ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης στον τελικό θα φέρει απογοήτευση και στις τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στα ημιτελικά. Το ωραίο είναι πως θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι σε μία μοναδική ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Οι δημοσιογράφοι λένε πως είμαστε το φαβορί και σας απαντώ πως εδώ και καιρό υποστηρίζω ότι ο Τύπος δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουίς Ενρίκε.

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x