Κύπελλο Ελλάδας

Οριστικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου-Αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις

Ο τελικός του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα γίνει χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό στις 25/5. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό στις 25 Μαΐου. Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ δεν άλλαξε κάτι από όσα αναμένονταν, αφού η έλλειψη καμερών ασφαλείας δεν επιτρέπει να μπουν φίλαθλοι στο γήπεδο, ενώ ο ορισμός της συγκεκριμένης έδρας από την προκήρυξη δεν επιτρέπει αλλαγή τόπου διεξαγωγής.

«Δεν είναι θέμα συμφωνίας, ακούμε τις ομάδες αλλά η ΕΠΟ αποφασίζει. Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300, επειδή αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα των ομάδων. Γι' αυτό θα κάνουμε αίτημα στην κυβέρνηση, στον Υπουργό Αθλητισμού», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας στην κυβέρνηση, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες. Σε αυτό το θέμα δεν είναι καν τι θέλει η ΕΠΟ, αλλά τι ορίζει ο νόμος. Κι ο νόμος λέει με σαφήνεια πως αν δεν υπάρχουν κάμερες, ο αγώνας γίνεται με τις ομάδες και την ΕΠΟ να παίρνουν από 30 προσκλήσεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x