Σκωτία

«Ξέσπασε» στο δεύτερο η Ρέιντζερς

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρέιντζερς σάρωσε 5-2 στο «Αιμπροξ Παρκ» την Νταντί για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Scottish Premier και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες για τον τίτλο.

Διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για τον τίτλο η Ρέιντζερς. Οι «διαμαρτυρόμενοι» σάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο 5-2 την Νταντί στη Γλασκώβη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Scottish Premier και μείωσαν στο -3 από την κορυφή και τη Σέλτικ, η οποία, αν την Τετάρτη πάρει έστω κι έναν βαθμό στην έδρα της Κιλμάρνοκ, θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, οπότε οι «προτεστάντες» περιμένουν μια ήττα των «καθολικών» για να ελπίζουν στην τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο να κάνουν το «θαύμα» της ανατροπής, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην έκτη και τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Πάντως, η Νταντί αιφνιδίασε και προηγήθηκε 2-0 με τους ΜακΓκι στο 38’ και Πορτάλες στο 42’. Ο ΜακΚάουσλαντ έδωσε ελπίδες στο 45’ και στο δεύτερο ημίχρονο οι «τζερς» ήταν «καταιγιστικοί» κι έφτασαν στην τελική επικράτηση με τα τέρματα των Ντέσερς στο 52’, Κάντγουελ στο 65’ και Ράιτ στο 87’ και 93’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x