Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Χρειάζεται ηλεκτροσόκ ο Παναθηναϊκός-Τρομακτική αγωνιστική κατάρρευση»

Πώς σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια με Ολυμπιακό και Άρη.

Για αγωνιστική κατάρρευση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (4-1), ενώ τόνισε την ανάγκη να γίνει ηλεκτροσόκ στην ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ αυτή τη στιγμή, μετά και την κατραπακιά από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν παρουσιάζει απολύτως τίποτα, απομένουν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια και πρέπει να σώσει ό,τι σώζεται. Δεν μπορεί να γίνει το ηλεκτροσόκ παρά μόνο με αλλαγή προπονητή. Δεν λέω πως με τον Τερίμ αποκλείεται να κάνει το 2/2, αλλά εκτιμώ πως με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ξεκίνησε με πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια στα playoffs και μετά είναι τρομακτική η αγωνιστική του κατάρρευση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δικαιώνεται ποδοσφαιρικά, γιατί όταν έχεις έναν προπονητή που δουλεύει σωστά, πρέπει να τον στηρίζεις. Ο Παναθηναϊκός από εκεί που είχε μια δομημένη ομάδα, δείχνει να μην έχει βελτιωθεί πουθενά και μέσα στο 2024 όλοι οι ποδοσφαιρικοί δείκτες του έχουν πέσει κατακόρυφα», σχολίασε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x